Ajtónyitás

Budapest egész területén, ill. 30 km-es vonzáskörzetében vállalunk ajtónyitást azonnali kiszállással. Hívását várjuk minden nap 0-24 órában. Budapesten a sürgős munkákat két órán belül elvégezzük.

Ajtónyitás Budapesten és vonzáskörzetében!

Többféle módszer kínálkozik arra, hogy egy ajtót kinyissunk, de azt roncsolás- és rongálás mentesen kivitelezni, amelynek következtében biztosan használhatatlanná válik a zárszerkezet, szinte lehetetlen.

Vagy mégsem? – Károkozás nélküli, gyors munkavégzés a szükség szerinti utómunkálatok ellátásával és garanciával.

Ajtónyitás tapasztalt szakembereink segítségével.

  • A megfelelő szakértelemmel azonban sérülés nélkül válik újra nyithatóvá az ajtó. Ezt a munkát is bátran rábízhatja nagy tapasztalattal rendelkező, precízen dolgozó szakembereinkre.

Ajtónyitás becsapódott ajtó esetében.

  • Előfordulhat, hogy az ingatlan tulajdonosa elveszíti a kulcsokat vagy éppen nincs nála a kulcs és kizárja magát a lakásból, mert kívülről nem kilincset hanem gombot vagy más fogantyút szereltek az ajtóra.
  • Becsapódott ajtóhoz mindenképp érdemes szakembereinket felkeresni, mert 99%-os biztonsággal állíthatjuk, hogy az általunk végzett ajtónyitás roncsolás mentes.

Ajtónyitás gépjárművek esetén

  • Az autónyitásnak többféle oka is lehet, számos esetben a tulajdonos a kocsiban felejti a kulcsot vagy elveszíti azt, kizárva magát a gépjárműből.
  • Kollégáink bármilyen helyszínre kiszállnak, hiszen fontos, hogy vészhelyzetben minél előbb az ügyfél segítségére legyenek.
  • Vállaljuk minden évjáratú és típusú gépjármú ajtajának nyitását megbízható szakértelemmel, roncsolás mentesen. Így ügyfelünk sem sodorja magát nem várt költségekbe, hiszen mind az ajtó, mind az ablak ép marad.

Biztonsági ajtónyitás

  • Biztonsági ajtónyitásra akkor van szükség, amikor a zár elromlott, tönkrement vagy beletört a kulcs. Mivel az ilyen biztonsági zárak szerelése igen összetett feladat, de felkészült munkatársaink ilyen esetekben is megbízható munkát végeznek.