Biztosaági ajtónyitás

A mai világban elsődleges szempont a biztonság, minden területen. Egyre többen szerelnek fel biztonsági ajtókat ingatlanjuk védelme érdekében, amelynek meghibásodása igencsak komoly problémát jelenthet. Mi ilyen esetekre is gondoltunk, ezért nem hiányozhat szolgáltatásainkból a biztonsági ajtónyitás sem.

Kollégáink a nap 24 órájában várja hívását, tevékenységünk kiterjed Budapestre és 30 km-es vonzáskörzetére. Magyarországon forgalmazott összes biztonsági ajtó nyitását, szervizelését, zárcseréjét vállaljuk, ill. ingyenes helyszíni felmérés alapján biztonsági ajtók beépítését is elvégezzük.

 

Mit takar a biztonsági ajtónyitás? Mikor lehet rá szükség?

  • Biztonsági ajtónyitás pl. akkor válik szükségessé, ha az ajtó becsapódott és nincsenek önnél a kulcsok, a biztonsági ajtón pedig kívül gomb található, amelyet nem lehet lenyomni, mint a kilincset.
  • Cégünk tapasztalt munkatárasai roncsolás- és rongálásmentesen vállalnak biztonsági ajtónyitást. Garantáljuk, hogy az eljárás során sem az ajtó, sem a zárszerkezet nem sérül, így nem keletkezik a megrendelő számára váratlan kiadás.
  • Budapest területén éjjel-nappal elérhető biztonsági ajtónyitás szolgáltatásunk.

Biztonsági ajtónyitás szolgálatunkon belül zárcserét is vállalunk

  • Forduljon hozzánk bátran ha biztonsági ajtójában meghibásodott vagy elromlott a zárszerkezet.
  • Érdemes ilyen esetekben is munkatársainkhoz fordulni, hiszen komoly szakértelem nélkül ezen biztonsági ajtók kinyitása nem lehetséges különféle sérülések okozása nélkül. Szakembereink roncsolás és rongálás nélkül kicserélik a biztonsági ajtó meghibásodott zárszerkezetét.

Ne bízza a biztonsági ajtónyitás komplex feladatát akárkire, keressen fel minket a „Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségek egyikén.