Zárcsere

Tapasztalt szakembereink várják felkeresését amennyiben Önnek zárcserére van igénye. A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk és akár azonnali kiszállással megoldást nyújtunk zárcserével, zárjavítással kapcsolatban.

Zárcsere Budapesten és vonzás körzetében garanciával!

Rugalmasak és gyorsak vagyunk, tevékenységünk Budapest teljes területére és 30 km-es vonzáskörzetére terjed ki.

Ha a zárba tört a kulcsa vagy illetéktelenek hatoltak be otthonába, hívjon minket és azonnal megoldjuk a helyeztet!

A zárcsere az alábbi esetekben lehet fontos:

 • A zárcsere mindenképpen elengedhetetlen különféle ingatlanok, irodák, magánlakások biztonsága növelése érdekében.
 • Zárcsere keretében nem csak a nyílászárók, hanem az azok védelmére hivatott rácsok zárszerkezeteinek cseréjét is elvállaljuk.
 • Haladéktalanul szükség van zárcserére, ha a zárszerkezet többé már nem használható megfelelően.
 • Abban az esetben is elengedhetetlen a zárcsere, ha a zárszerkezet maga még kifogástalanul működik, de a kulcsokat elvesztettük vagy ellopták azokat. Mondanunk sem kell, hogy ilyen esetben a kulcs illetéktelenek kezébe kerülve ingatlanunk komoly veszélyeknek van kitéve.
 • Természetesen a zárszerkezetek elvaulása, elöregedése is indokolttá teszi a zárcserét. A mai kor elvárásainak már nem felelnek meg a tízéves zárak és idővel funkciójukat sem képesek betölteni, nem nyújtanak kellő biztonságot ingatlana számára.

Zárcsere esetén a minőség az első!

 • Szakembereink minden esetben minőségi zárakkal dolgoznak, amelyek strapabíró, MABISZ minőségű, garanciális zárak. Nem jó megoldás az olcsó zárak alkalmazása, hiszen sokkal hamarabb elhasználódnak, mint a minőségiek. A legtöbb ilyen olcsó zár sokszor még a legalapvetőbb biztonsági elvárásoknak sem felelnek meg.
 • Egytől ötig terjedő skálán határozzák meg Európában a zárak biztonsági szintjét, ami azt jelenti, hogy a hármas és négyes szint még megbízható, közepes védelmet nyújt. Továbbá az ötös kategóriába sorolható zárak már a fúrásnak, meghúzásnak, törésnek is ellenállnak. Erre érdemes odafigyelni a megfelelő zár kiválasztása esetén.

Zárcsere esetén a minőség az első

 • Szakembereink minden esetben minőségi zárakkal dolgoznak, amelyek strapabíró, MABISZ minőségű, garanciális zárak. Nem jó megoldás az olcsózárak alkalmazása, hiszen sokkal hamarabb elhasználódnak, mint a minőségiek. A legtöbb ilyen olcsó zár sokszor még a legalapvetőbb biztonsági elvárásoknak sem felelnek meg.
 • Egytől ötig terjedő skálán határozzák meg Európában a zárak biztonsági szintjét, ami azt jelenti, hogy a hármas és négyes szint még megbízható, közepes védelmet nyújt. Továbbá az ötös kategóriába sorolható zárak már a fúrásnak, meghúzásnak, törésnek is ellenállnak. Erre érdemes odafigyelni a megfelelő zár kiválasztása esetén.

Mit vállalunk zárcsere keretén belül?

Gombos felsőzár cseréje

 • A hagyományos zárakkal ellentétben ezeket a zárszerkezetek belülről nem kulccsal, hanem forgatható gombbal működtethetjük. Kívülről is könnyen nyithatóak, hiszen a belső oldalon nincs szükség kulcsra.

Hevederzárbetét cseréje

 • Ez a zártípus szolgáltatja a leghatékonyabb védelmet, hiszen alkalmazásával lehetetlenné válik, hogy az ajtót berúgják vagy felfeszítsék.
 • A hevederzárakat mindkét végükön acélrudakkal, acéltüskékkel vagy egy tömör hasábszerkezettel látták el, amely beágyazódik a falba a zár működésbehozásakor.

Trezorzár cseréje

 • Az ajtóalap lebontása és le- ill. felmenő rudak lekötése szükséges a központi trezorzár cseréjéhez, kiszereléséhez. Azonban egyre inkább elterjedőben van egy másik típusú trezorzár, amelynek cseréje ugyancsak összetett folyamat.
 • Zárcsere esetén ajánlott legalább egy minimum középkategóriás, legalább egy lapon mart betétet választani.