Zárnyitás

Bármilyen probléma adódik ingatlana valamely zárszerkezetével, zárnyitás szolgáltatásunk a nap 24 órában rendelkezésükre áll. Munkatársaink Budapesten és 30 km-eres vonzáskörzetében dolgoznak.

Olyan esetekben érdemes szolgáltatásunkat választani, pl. ha kulcsi elvesztek, esetleg kulcsa beletört a zárba. Természetesen egyéb más, zárakkal kapcsolatos meghibásodás fölmerülése esetén is kereshet minket. Szakembereink a lehető legrövidebb időn belül kiszállnak a helyszínre és orvosolják a problémát.

Semmiképp sem próbálja meg ön kinyitni a meghibásodott zárat feszegetéssel vagy egyéb módszerekkel,

mert komoly károkat okozhat a zárszerkezetben vagy az ajtóban. Magas szakértelemmel bíró kollégáink különböző zárakat néhány percen belül rongálás mentesen nyitnak ki.

Zárnyitás tapasztalt kollégáink szakértelmével

 • Különféle módszerek kínálkoznak arra, hogy egy ajtót kinyissunk, de nem könnyű azt minden roncsolás, rongálás nélkül kivitelezni, amelynek következtében garantáltan használhatatlanná válik a zárszerkezet.
 • A megfelelő szakértelemmel azonban sérülés nélkül válik újra nyithatóvá a zár. Ezt a munkát is bártan rábízhatja nagy tapasztalattal rendelkező, precízen dolgozó kollégáinkra.

Zárnyitás becsapódott ajtó esetében

  • Előfordulhat, hogy az ingatlan tulajdonosa elveszíti a kulcsokat és kizárja magát a lakásból, mert kívülről nem kilincset hanem gombot vagy más fogantyút szereltek az ajtóra.
  • Becsapódott ajtóhoz mindenképp érdemes munkatársainkat hívni, mert 99%-os biztonsággal állíthatjuk, hogy az általunk végzett zárnyitás roncsolás mentes.

Zárnyitás gépjárművek esetén

  • Többféle oka is lehet az autónyitásnak, számtalan esetben a tulajdonos a kocsiban felejti a kulcsot vagy elveszíti azt, kizárva magát a gépjárműből.
  • Kollégáink bármilyen helyszínre vállalnak kiszállást, hiszen fontos, hogy vészhelyzetben minél előbb az ügyfél segítségére legyenek.
  • Vállaljuk minden évjáratú és típusú gépjármú ajtajának nyitását megbízható szakértelemmel, roncsolás mentesen. Így ügyfelünk sem sodorja magát nem várt költségekbe, hiszen mind az ajtó, mind az ablak ép marad.