Biztonságiajtó-nyitás


Biztonságiajtó-nyitás Budapest területén

és 30 km-es vonzáskörzetében


A mai világban az élet minden területén elsődleges szempont a biztonság. Egyre többen szerelnek fel biztonsági ajtókat ingatlanjuk védelme érdekében, amelynek meghibásodása igencsak komoly problémát jelenthet. Mivel a biztonsági zárak szerelése igen összetett feladat, jobb szakemberre bízni a biztonságiajtó-nyitást Budapest egész területén,

illetve annak 30 km-es vonzáskörzetében. Vállaljuk a Magyarországon forgalmazott összes biztonsági ajtó nyitását, szervizelését, zárcseréjét, ill. ingyenes helyszíni felmérés alapján biztonsági ajtók beépítését is elvégezzük.


Amire önnek szüksége van:


  • Egy non-stop zárszerviz, amely felkészült
  • Egy tapasztalt lakatos, aki a szükség szerinti utómunkálatokat is elvégzi
  • Egy roncsolásmentes ajtónyitás
  • Gyors munkavégzés
  • Garancia

Mi mindezzel szolgálhatunk, és szükség esetén akár azonnal a helyszínen termünk. Várjuk hívását!


Biztonságiajtó-nyitás Budapest egész területén,

illetve annak 30 km-es vonzáskörzetében,

azonnali kiszállással,

a hét minden napján.


Bármilyen biztonsági ajtóval kapcsolatos problémája adódik, keressen bennünket bátran az alábbi telefonszámon:

+36 20 516 6991
Mikor indokolt a biztonságiajtó-nyitás?


Ha becsapódott az ajtó, semmiképp ne próbálkozzon házi barkácsmódszerekkel, mert az olyan rongálással járhat, ami nemcsak zárcseréhez, de egyenesen ajtócseréhez vezethet! Hívja inkább a szakértőt, aki roncsolásmentesen végzi el az ajtónyitást Budapest egész területén, illetve annak 30 km-es vonzáskörzetében!


Ha elvesztette a kulcsot, és nem áll rendelkezésre pótkulcs, ne kezdjen el hasonlót keresgélni a kulcscsomón, és nem a zárba illő darabbal próbálkozni! Mi pontosan azért vagyunk, hogy elvégezzük az ajtónyitást Budapest egész területén, illetve annak 30 km-es vonzáskörzetében.


Ha nem működik a kulcs, nem fordul el a zárban, beragad, ne erőltesse, mert beletörik a zárba, és ez egészen biztosan zárcseréhez vezet, de nyitáskor akár az ajtó is megrongálódhat! Ha gyors és roncsolásmentes megoldást keres, hívja szakemberünket, aki megbízhatóan, sérülésmentesen elvégzi az ajtónyitást Budapest egész területén, illetve annak 30 km-es vonzáskörzetében!


Ha beletörte a kulcsot a zárba, ne tetézze a bajt, és próbálkozzon a kipiszkálásával, mert lehetséges, hogy a még működőképes zárszerkezet rovására megy a dolog. Az ajtónyitás Budapest egész területén, illetve annak 30 km-es vonzáskörzetében a mi asztalunk. Segítünk bejutni és minimalizálni a költségeit azáltal, hogy megmentjük a zárat, de legalábbis az ajtót mindenképpen.


Ha kizárta magát a lakásból, a kulcs belül, Ön kívül rekedt, ne próbálkozzon nyaktörő mutatványokkal a bejutáshoz! Mi vállaljuk a roncsolásmentes ajtónyitást Budapest egész területén, illetve annak 30 km-es vonzáskörzetében, bármilyen napszakban, akár 2 órán belül.


Biztonságiajtó-nyitás szolgáltatásunkon belül zárcserét is vállalunk

Forduljon hozzánk bátran, ha biztonsági ajtójában meghibásodott vagy elromlott a zárszerkezet, mert értő kézzel nyúlunk az összes hazai forgalmazásban lévő termékhez! A biztonsági ajtókon található zártestek szerelése, javítása sem idegen számunkra. Többek között ezen típusok esetén: VIRO, CSR, MOTURA, S.A.B., ATRA, SECUREM, stb.

Honlapkészítés: seotuning.hu    Keresőoptimalizálás: cord-online.hu